Elmúltál 18 éves?
Are you at least 18 years old?

Bemutatkozik a Hungaria első limitált rosé pezsgője!A márka immár a 15. jubileumi pezsgőjét mutatja be a nagyközönségnek, de idén olyan jön, ami még nem volt; Rosé pezsgő került a 12.000 palackba.
Ahogy a Hungaria márkától megszokhattuk, a pezsgő másképp jegyében Syrah szőlőből készült a korlátozott mennyiségben elérhető új Limited Edition.
A három hónapos erjedést követően, a 15 hónapos palackos érlelésnek köszönhetően a szőlőfajta minden ízjegye egy tökéletes karakterré állt össze.
A vibrálóan élénk színű Syrah rosé-t illatában és ízében átjárja a ribizli és az érett meggy, mely a roséra jellemző stílusban, de a hosszú érlelésnek köszönhetően kerek savakkal búcsúzik hosszan a szájban.
„ Minden évben izgatottan várjuk, hogy elkezdjük a következő limitált széria előkészítését, mivel a palackos erjesztés és érlelés bő egy évet vesz igénybe, ezért nagyon előre gondolkozunk a szőlőfajták kiválasztásakor. Pezsgőmesterünk törekszik arra, hogy izgalmas újdonságokat mutasson be a Hungaria márka stílusához illően. Syrah szőlőből készült pezsgővel nagyon ritkán találkozhatunk, ezért is esett a választás erre a fajtára, különlegessége még, hogy Rosé-val eddig nem találkozhattak a Hungaria limitált kiadásait kedvelő fogyasztóink.” – mondta el a termék bemutatásakor Csomay András.

Hungaria Syrah Rosé Brut - Stílussal tölti meg a pezsgést!

Kattintson ide és vásárolja meg Webshopunkban!