Elmúltál 18 éves?
Are you at least 18 years old?

Buborékjaink tetőtől talpig új öltözékben!A Hungaria pezsgő újkori történetének egy nagy és jelentős mérföldkövéhez érkezett el, ugyanis az idén alapításának 65. évfordulóját ünneplő márka új és frissebb csomagolást kapott! .

2020-ban eddig mindannyian kicsit másként pezsegtünk, így talán még fontosabb volt számunkra, hogy új közös hullámhosszt keressünk fogyasztóinkkal. Egy prémium termék fő védjegyei ma már a letisztultságban, a matt felületekben, és az elegáns, csaknem minimalista vonalvezetésben rejlenek. Ezért most  megragadjuk az alkalmat arra, hogy ennek szellemében mi is frissítsük palackjaink megjelenését, és hogy mi magunk alakítsuk a pezsgőtrendeket. Mutatjuk, hogyan!
A frissítésen természetesen az egész család átesett.

Ezzel a lépéssel a Hungaria Irsai Olivér Extra Dry pezsgőnk helye is véglegesedett a családban, Ebből a pezsgőből ugyan limitált mennyiség készül, de minden évben, így már nem része a márka másik pillérének, a limitált sorozatnak.

A fentieken felül még az édes Hungaria Irsai Olivér Doux és a félszáraz vörös Hungaria Grande Cuvée Rouge Demi Sec pezsgő színe került optimalizálásra, a színkódok megmaradtak természetesen, csupán a narancssárga és a bordó árnyalatán módosítottunk egy kicsit. 
Nagyon fontos kiemelnünk azonban, hogy csak és kizárólag külsejében változott a márka, a buborékokhoz nem nyúltunk, így mindenki a megszokott és szeretett pezsgőjével fog továbbra is találkozni a poharában!