Elmúltál 18 éves?
Are you at least 18 years old?

Pezsgőkülönlegesség divatba foglalva: Sármán Nóra tervezte exkluzív címkéket mutatunk be a Budapest Borfesztiválon!Már többféleképpen bizonyítottuk, hogy elkötelezett hívei vagyunk a magyar divatnak és designnak. A márkával a stílusos pezsgőzési élményt kívánjuk biztosítani különlegességekre fogékony, véleményvezér fogyasztóinak, imidzsünk kifejezésére pedig most egyedülálló kezdeményezést indítottunk. Egy exkluzív special edition sorozattal kívánjuk támogatni a stílusához illeszkedő, kiemelkedő hazai tervezők, képző- és iparművészek munkáját.

Palackjaink az egyes alkotók művészete által inspirált, vagy teljes egészében egyedileg megtervezett címkét és külsőt kapnak ebben a különleges sorozatban. Ezzel is igyekszünk közelebb kerülni egyik fő célunk eléréséhez, a pezsgő mint kategória népszerűsítéséhez a designra és divatra fogékony közönség körében.
Nora Sarman for Hungaria

A special edition sorozat első közreműködő divattervezője az elegáns alkalmi és esküvői ruháiról ismert Sármán Nóra, akivel már évek óta állunk szakmai és baráti kapcsolatban. A mindösszesen 1000 palackra tervezett mintákat a designer kedvenc anyaga, a csipkerajzolat ihlette, de jelentős szerephez jut a galambmotívum is az alkotáson.

„A nyíló csipkevirágokat galambok repkedik körül. A galamb több különböző magasztos eszmét szimbolizál, ezek közül én elsősorban a szerelem jelképeként használom a ruhatervezéseim során. Menyasszonyi ruha tervezőként szeretek játszani azzal, hogy klasszikus vagy éppen időtlen elemeket használok az új szabásvonalakhoz. Ilyen a galamb motívuma is, egy időtlen jelkép, így a pezsgővel titkos üzenetet is ajándékozhatunk.” – árulta el Sármán Nóra a tervezési folyamatról.

A Nora Sarman for Hungaria limitált pezsgős palack kívülről a tervező kreatív szépségét tükrözi, de a meglévő sikeres ízvilágon nem akartunk változtatni, így az a márka nagy népszerűségnek örvendő zászlóshajója, a Hungaria Extra Dry.
Találkozz Nórával a Budapest Borfesztiválon!

A kreatív együttműködés keretében megszületett egyedi címkés kiszerelés korlátozott ideig elérhető, kis mennyiségben, egyedi disztribúciós csatornákon forgalomba kerülő tételeket tartalmaz. Az 1000 palackra limitált és egyedileg sorszámozott, elegáns pezsgőkülönlegességet a szeptember 6-9. között megvalósuló Budapest Borfesztiválon mutatják be a nagyközönségnek, és a standunkon (45. stand) lesz megvásárolható. A Várban Nóra személyes jelenlétével is megtiszteli majd standunkat (csütörtöktől szombatig 18.00-20.00 között, míg vasárnap 16.00-18.00 között), így akár egy dedikált palackkal vagy közös fotóval is gazdagodhattok.

A címkéket a Munka-Kör Alapítvány a Hallássérültekért tagjai ragasztották a palackokra.

#norasarmanforhungaria #hungariagoesfashion #wingsofthedove @hungariapezsgo @norasarman