Elmúltál 18 éves?
Are you at least 18 years old?

https://pezsgowebshop.hu/hungaria-zold-veltelini--zenit-brut-limited-edition


Nemzetközileg is kiemelkedő siker!


Legújabb, 16. Limited Edition tételünk, a Hungaria Zöld Veltelíni & Zenit Brut pezsgőnk partnereink és fogyasztóink részéről is nagyon kedvező fogadtatásra talált. Természetesen ez igen fontos számunkra, de legalább ilyen sokat jelent a szakmai elismerés!


Márpedig ebből is jutott ennek a remek tételnek: a németországi Mundus Vini nemzetközi borversenyen aranyérmet nyert! Az idén 33. alkalommal megrendezett versenyen 36 ország több ezer tétele közül csak a legjobbak kaphatták meg ezt az elismerést. Nem ez az első jelentős nemzetközi díjunk, a Hungaria Rosé Exra Dry pezsgőnk az Effervescents du Monde versenyén négy egymást követő évben, 2019-ben, 2020-ban, 2021-ben és tavaly is a világ legjobb, aranyérmes pezsgői közé került. De a Zöld veltelíni & Zenit Brut kimagasló eredményére rendkívül büszkék vagyunk, hiszen neves borászatok és igazi „nagyágyúk” között ért el ilyen mértékű sikert. Egy újabb nagyszerű pezsgő, ami hozzájárul a Hungaria márka hírnevének megalapozásához.


Ám, mint a legtöbb jó dolog, egyszer minden véget ér – így e tételünk is csak korlátozott mennyiségben áll rendelkezésre! Ha szeretnéd kihasználni az ebben a karakteres & stílusos pezsgőben rejlő lehetőségeket, akkor bizony időben kell lépned: Zöld veltelíni & Zenit Brut pezsgőnkből ugyanis mindössze 12 000 palack készült! Ez a pezsdítően izgalmas cuvée pezsgő jolly jokerként kísérheti végig a gasztronómiai kalandozásokat, így, főleg, hogy nem csupán szubjektív értékítélet, de komoly szakmai elismerés is áll mögötte, mindenképpen érdemes megkóstolni!


A Hungaria márkanév mindig is egyet jelentett a stílussal és a könnyed eleganciával, 16. Limited Edition pezsgőnk, a Zöld veltelíni & Zenit Brut Limited Edition pezsgőnk pedig kínálatunkon belül is különleges helyet foglal el.

Légy részese te is ennek az igazán stílusos élménynek és rendeld meg itt!