Elmúltál 18 éves?
Are you at least 18 years old?

Hungaria Pinot Blanc Brut Jubileum Edition

A Hungaria minden évben limitált kiadású, alkalmi, igazi pezsgőspecialitással örvendezteti meg a különlegességek szerelmeseit. Az idei igazán rendkívüli esemény, hiszen a tizedik jubileumi alkalomra koccinthatunk. Egy jubileumot pedig illik méltón megünnepelni. A tizedik Hungaria limitált pezsgő szerepére tökéletes választás a Pinot Blanc! Ebből a szőlőfajtából készült pezsgő igazi különlegességnek számít az ínyencek világában.

Már a színe is igazi különlegességet ígér. Mindehhez elegáns, mégis intenzív, élettel teli illat társul. Friss gyümölcsösségével egyből az első kortynál elvarázsol. Zamatában a sárgabarack keveredik némi körtés aromával, amelyet a hosszú, 18 hónapos palackos érlelésből származó érett ízek tesznek teljessé. 10 g/l cukortartalma kellemesen száraz élményt nyújt, melyet a lendületes szénsavtartalomnak köszönhető krémesség koronáz meg. Az első kortytól az utolsóig igazi különleges alkalomhoz illő, elegáns pezsgőkülönlegesség, amely lenyűgözi azokat a szerencséseket, akik megkóstolhatják.

Összesen 12 000, egyedileg sorszámozott palackkal ünnepeljük meg ezt a jeles Hungaria jubileumot. Élvezze Ön is ezt a ritkaságszámba menő, tökéletes pezsgőkülönlegességet!

A pezsgőt a 2018. május 17-20. között megrendezésre kerülő budapesti Gourmet Fesztiválon mutatjuk be a nagyközönségnek, utána kiemelt partnereinknél lesz elérhető.

Hungaria – Pezsgő Másképp!

A pezsgőről további részletek: Hungaria Pinot Blanc Brut Jubileum Edition

Az alábbi helyeken érhető el: