Elmúltál 18 éves?

Az oldal cookie-kat használ, ha belépsz elfogadod ezt.
Adatvédelmi beállítások


Are you at least 18 years old?

This site uses cookies, if you enter, you accept this.
Privacy settingsHungaria Pinot Blanc Brut Jubileum Edition

A Hungaria minden évben limitált kiadású, alkalmi, igazi pezsgőspecialitással örvendezteti meg a különlegességek szerelmeseit. Az idei igazán rendkívüli esemény, hiszen a tizedik jubileumi alkalomra koccinthatunk. Egy jubileumot pedig illik méltón megünnepelni. A tizedik Hungaria limitált pezsgő szerepére tökéletes választás a Pinot Blanc! Ebből a szőlőfajtából készült pezsgő igazi különlegességnek számít az ínyencek világában.

Már a színe is igazi különlegességet ígér. Mindehhez elegáns, mégis intenzív, élettel teli illat társul. Friss gyümölcsösségével egyből az első kortynál elvarázsol. Zamatában a sárgabarack keveredik némi körtés aromával, amelyet a hosszú, 18 hónapos palackos érlelésből származó érett ízek tesznek teljessé. 10 g/l cukortartalma kellemesen száraz élményt nyújt, melyet a lendületes szénsavtartalomnak köszönhető krémesség koronáz meg. Az első kortytól az utolsóig igazi különleges alkalomhoz illő, elegáns pezsgőkülönlegesség, amely lenyűgözi azokat a szerencséseket, akik megkóstolhatják.

Összesen 12 000, egyedileg sorszámozott palackkal ünnepeljük meg ezt a jeles Hungaria jubileumot. Élvezze Ön is ezt a ritkaságszámba menő, tökéletes pezsgőkülönlegességet!

A pezsgőt a 2018. május 17-20. között megrendezésre kerülő budapesti Gourmet Fesztiválon mutatjuk be a nagyközönségnek, utána kiemelt partnereinknél lesz elérhető.

Hungaria – Pezsgő Másképp!

A pezsgőről további részletek: Hungaria Pinot Blanc Brut Jubileum Edition

Az alábbi helyeken érhető el: