Elmúltál 18 éves?
Are you at least 18 years old?

Idén is a Hungaria a Marie Claire Fashion Days Hivatalos Pezsgője

Immár 7 éve a Hungaria hazánk egyik legnagyobb divateseményének, a Marie Claire Fashion Days-nek a hivatalos pezsgős partnere. November 17-19. között, 3 napon keresztül pezsegni fog a Várkert Bazár, a hazai és nemzetközi divatbemutatók mellett számos egyéb kiegészítő programokkal is várják a szervezők a divat iránt érdeklődő vendégeket.

Keressétek a rendezvényen a kék színt, és pezsdítsétek fel a hangulatot két divatbemutató között a Hungaria pezsgő standjánál. A stílusos Hungaria Extra Dry és a gyümölcsös Hungaria Rosé Extra Dry száraz pezsgők mellett kóstoljátok meg az édes pezsgők új nemzedékének legújabb tagját, a Hungaria Sweet Style-t is. Hungaria – Pezsgő Másképp!


További részletekért kattintsatok: Marie Claire Fashion Days 2017 


A fentieken kívül idén is megrendeztük a Marie Claire magazinnal közösen a Street Style pályázatunkat 'Varázsolj egy csepp eleganciát az ezüst csillogásával a hétköznapi street style szettedbe' mottó alatt. Olyan stílusos összeállításokat vártunk, melyekben a hétköznapi, vagány, de mégis hordható darabokat egy ezüst kiegészítő megbolondítja és ezáltal egyedivé varázsolja. A TOP 25-be bejutott pályázatokat maguk a pályázók fogják bemutatni november 18-án, szombaton 14.30-as kezdettel.

A pályázók között lesz egy szakmai zsűri díjazott, egy Hungaria Pezsgő különdíjas és egy közönségdíjas is. A 25 pályázatot a lenti linken tudjátok megnézni, ill. szavazni is tudtok a kedvencetekre és némi szerencsével akár megnyerhetitek a 10 db Hungaria Extra Dry XL Magnum 1,5 literes pezsgő egyikét is.


Szavazni itt tudtok: Street Style Szett szavazás