Elmúltál 18 éves?
Are you at least 18 years old?

Bemutatkozik egy métán híres kedvencünk!A Hungaria pezsgő nagy hangsúlyt fektet a megújulásra, így minden évben limitált kiadású, alkalmi, igazi pezsgőspecialitással örvendezteti meg a különlegességek szerelmeseit.

A Rajnai Rizling a világ legnemesebb szőlőfajtáinak egyike. Könnyed, elegáns és kellemesen gyümölcsös bort ad, melynek magasabb savtartalma hosszan tartó frissességet biztosít. Nagyon szeretjük ezt a szőlőfajtát, pezsgő-alapboraink összeállításánál szívesen használjuk, így nagy örömmel készítettük el fajtapezsgőnek a Hungaria tizenegyedik limitált tételeként.

Egy friss és lendületes pezsgőnek álmodtuk meg, ezért a 9 hónapos palackos erjesztésből és érlelésből származó érett jegyek a háttérben kísérik az üde ízeket. Mindez világos, zöldes árnyalatú színében, citrusos illatában és ízében, valamint ropogós savaiban mutatkozik meg 10 g/l cukortartalommal.  

Hungaria Rajnai Rizling Brut Special Edition lendületes, ropogós zöld almát idéző, virágos jegyeket mutató kellemesen citrusos, ugyanakkor feszes és ásványos felütésű különlegesség, amelyből 12 000 palack készült. 

A limitált pezsgőspecialitást a 2018. szeptember 6-9. között megrendezésre kerülő 27. Budapesti Borfesztiválon mutatjuk be a nagyközönségnek, majd kiemelt partnereinknél lesz elérhető. Találkozzunk a Budavári Várban a Hungaria standjánál (45. stand)! 

Hungaria – Pezsgő Másképp


Hol tudom megvásárolni?

Békéscsaba - Belvárosi Diszkontáruház

Budapest - Buddha-Bar Étterem

Budapest - Café Incognito

Budapest - Hot Stone Steakhouse

Budapest - Mustra Delikat

Budapest - Müpa

Budapest - Robinson Étterem

Budapest - Selection

Budapest - Törley Pezsgőbolt

Budapest - TukTukBar

Budapest - Wine Store

Debrecen - Ikon

Győr - BorPont

Jászberény - Pince Italnagykereskedés

Jászberény - Szikra Galéria és Étterem

Keszthely - Pampetrics Borkereskedés

Nyíregyháza - Lugas Wellness Hotel

Nyíregyháza - Szal-Tó Italnagykereskedés

Szarvas - Mokka Delicates Bistro

Szarvas - Penta Drink Italkereskedés

Szeged - Magyar Ízek Birodalma