Elmúltál 18 éves?
Are you at least 18 years old?

Hivatalos Buborékbeszállítóként idén is pezsegni fogunk az ELLE Fashion Show-nImmár 5. alkalommal, azaz a kezdetektől vagyunk az ország egyik legnívósabb divateseményének, az ELLE Fashion Show-nak a Hivatalos Pezsgős Partnere.

Az ELLE Fashion Show idén egy kicsit megújul, egy exkluzívabb divatélményt szeretne vendégeinek kínálni. Elsőként itt lesznek láthatóak a kifutón a 2018/19 őszi/téli szezon trendjei. Új és impozáns helyszínen kerülnek bemutatásra a legismertebb, külföldön is elismert hazai tervezők kollekciói. Ezen tervezők ruhái első alkalommal itt lesznek láthatóak!

Számunkra a magyar divat, design és stílus világa nagyon fontos, nagyon közel áll hozzánk, az utóbbi években számos tervezővel, márkával, showroom-al, ill. divatrendezvénnyel működtünk együtt 

Célunk a magyar divat, design népszerűsítése, ill. a pezsgő, mint kategória népszerűsítése a divatorientált, a divatra és a designra fogékony közönség felé.

Gyertek el most szombaton a budapesti Sociéte-be és kezetekben egy pohár hideg pezsgővel ismerkedjetek meg a Je Suis Belle, a Kata Szegedi, a Nora Sarman és a Tomcsányi márkák legújabb kreációival.

További részletek és infók: ELLE Fashion Show 2018