Elmúltál 18 éves?

Az oldal cookie-kat használ, ha belépsz elfogadod ezt.
Adatvédelmi beállítások


Are you at least 18 years old?

This site uses cookies, if you enter, you accept this.
Privacy settingsHivatalos Buborékbeszállítóként idén is pezsegni fogunk az ELLE Fashion Show-nImmár 5. alkalommal, azaz a kezdetektől vagyunk az ország egyik legnívósabb divateseményének, az ELLE Fashion Show-nak a Hivatalos Pezsgős Partnere.

Az ELLE Fashion Show idén egy kicsit megújul, egy exkluzívabb divatélményt szeretne vendégeinek kínálni. Elsőként itt lesznek láthatóak a kifutón a 2018/19 őszi/téli szezon trendjei. Új és impozáns helyszínen kerülnek bemutatásra a legismertebb, külföldön is elismert hazai tervezők kollekciói. Ezen tervezők ruhái első alkalommal itt lesznek láthatóak!

Számunkra a magyar divat, design és stílus világa nagyon fontos, nagyon közel áll hozzánk, az utóbbi években számos tervezővel, márkával, showroom-al, ill. divatrendezvénnyel működtünk együtt 

Célunk a magyar divat, design népszerűsítése, ill. a pezsgő, mint kategória népszerűsítése a divatorientált, a divatra és a designra fogékony közönség felé.

Gyertek el most szombaton a budapesti Sociéte-be és kezetekben egy pohár hideg pezsgővel ismerkedjetek meg a Je Suis Belle, a Kata Szegedi, a Nora Sarman és a Tomcsányi márkák legújabb kreációival.

További részletek és infók: ELLE Fashion Show 2018