Elmúltál 18 éves?

Az oldal cookie-kat használ, ha belépsz elfogadod ezt.
Adatvédelmi beállítások


Are you at least 18 years old?

This site uses cookies, if you enter, you accept this.
Privacy settingsA világ legjobb pezsgői közé kerültünk!19 ország 479 tétele közül lett aranyérmes a Hungaria Rosé Extra Dry pezsgőnk a Franciaországban megrendezett Effervescents du Monde világversenyen. Óriási siker ez számunkra, hiszen az aranyérmen túl a Top 10-es listára is felkerült ez az üde magyar tétel – amely ez alkalommal a szoros verseny és döntetlen helyezés miatt valójában tizenkettő tételt sorol: csupa neves francia és egyetlenegy olasz pezsgő szerepel rajta, nem utolsósorban pedig a mi rosénk!

A 18. alkalommal megtartott nívós, színtiszta pezsgő-versenyen 80 fős zsűri vette górcső alá a nedűket a franciaországi Château des Ravatys-ban tavaly december második felében. A világ minden tájáról érkezett nemzetközi szakértők 4 napon át szigorú minőségi elvárások mentén, tökéletes kóstolási körülmények között vizsgálták a buborékos tételeket. Összesen 35 arany- és 115 ezüstérmet nyertek a benevezett pezsgők – s ezek legjobbjai a Top 10.

Ez a kitüntetés most dupla aranyérmessé és dupla Top 10-essé tette a Hungaria rosé pezsgőnket, hiszen két egymás utáni évben (2019 és 2020) kapta meg ezeket az elismeréseket az Effervescents du Monde-tól.

Farsangi időszakban is remekül párosítható a szezon finomságaival: olyan édességek mellé is klassz választás, mint például a farsangi fánk. Csak győzzünk választani a fánkok közül: klasszikus szalagos fánk, pezsgős fánk, bécsi fánk, pezsgőkrémes ekler fánk, csörögefánk pezsgős baracklekvárral vagy amerikai stílusú fánk...

#fogyaszdfelelősséggel! #pezsegjegészévben


A pezsgőverseny linkje: Effervescents du Monde

A pezsgőről: Hungaria Rosé Extra Dry